top of page

Erik förstärker kansliet!

Med stor glädje hälsar vi Erik Martinsson välkommen till oss på Gefle IF:s kansli. Erik började den 4/9 och kommer att vara marknadskoordinator i Gefle IF Friidrott. Han kommer bl a att jobba med marknadsföring, PR, sociala medier och hemsidan.


Föreningschef Ann-Sofie Lundblad är glad över nytillskottet.

-Vi ser fram emot att ha Erik i vår organisation. Han kommer att bli en förstärkning som vi också hoppas skall kunna lyfta fram allt positivt som händer i föreningen.

Erik ser själv fram mot sin nya tjänst:


-Det är jättekul att få jobba med en klubb som står mig nära om hjärtat. Att få vara med och bygga upp en ny grund till vad som ska bli stadens framtid inom friidrotten känns superbra och spännande. Under tiden i USA studerade jag marknadsföring och är väldigt tacksam att få möjligheten till att påbörja min karriär inom Marknadsföring samtidigt som jag fortsätter satsa på min karriär inom friidrotten.  Jag hoppas kunna bidra med en hel del till föreningen samtidigt som jag lär mig och utvecklas i rollen som marknadskoordinator. 

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Stort tack!

Comments


bottom of page