Lärorik stavutbildning - men ingen kurs på tisdag

Det blev en bra och intim tränarfortbildning i stav i torsdags. Stefan Fougman ledde tillsammans med Hannes Gidlöf och Guido Ripke en dryg timme av metodik och övningar.


Två tränare utnyttjade tillfället, nämligen Håkan Ohlsson och Niklas Nylander. De var mycket nöjda.


-Det känns nästan lite lyxigt, menade Håkan efteråt. -Man får ett helt batteri med övningar och man kan använda sin nya kunskap direkt.


Det är ju 11 fortbildningar planerade. Men den andra träffen (häck) nu på tisdag 12/11 skjuts upp, p g a krock med en ledar-, tränar- och seniorträff samma kväll.


Nästa fortbildning gäller därför kula och äger rum på torsdag 14/11 med Lennart och Robert Alneroth. Som förut gäller anmälan på plats.


Glada staventusiaster efter en bra kväll. Fr v Hannes Gidlöf, Stefan Fougman, Håkan Ohlsson och Niklas Nylander.
112 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkommen till tränarmöte!

Välkomna till en digital tränarträff via zoom den 7 januari . Hoppas alla har haft en trevlig jul och ett gott nytt år. Innan vi gick på jul ledighet gick regeringen ut med nya restriktioner gällande

Gavlehovshallen stänger helt

I går beslutade Gävle Kommun att stänga Gavlehov även för barn och ungdomsverksamhet. Hallen kommer att vara stängd fram till den 24 januari i ett första läge. Det naturligtvis ett jättetråkigt besked

© Gefle IF Friidrottsförening

  • Gefle IF Friidrott | Instagram
  • Gefle IF Friidrott | Facebook