top of page

Ordförande har ordet.

Sommaren är här med en försiktig optimism att vi är på väg ur Pandemin. Det har varit en tuff tid för alla och Gefle IF är inget undantag. Träningen och tävlandet som ger så mycket positiv energi har till stora delar bedrivits på annat sätt eller till och med fått stå stilla under perioder. Nu ser vi en ljusning och det känns verkligen bra att vi kan starta upp träning och tävling även om vi inte ännu är riktigt tillbaka till hur det var innan Pandemin.


Vår ekonomi har naturligtvis också påverkats och vi har blivit tvungna att hålla hårt i plånboken för att överleva. Även detta kommer att förändras och vi har t.ex. nu gett klartecken att vi återigen har möjlighet att betala 2 startavgifterna vid 5 tävlingar under utomhussäsongen. Vi kommer naturligtvis att arbeta så hårt det går för att satsa ännu mer på våra duktiga aktiva och tränare. Utan er vore den blåvita familjen ingenting!


För att vi ska få ordentlig fart på förningen igen behöver vi genomföra vårt flaggskepp GD-GIF-olympiaden, vilken är en härlig och mycket uppskattad tävling för våra barn. Tävlingen kommer att genomföras den 28-29 augusti med final den 4 september. För att genomföra den behöver vi hjälp med funktionärer så jag vill vädja till er att anmäla er via hemsidan. Tack på förhand för din/er hjälp.


Under hösten kommer vi att börja arbeta med olika frågor gällande våra aktiva och tränare. Vi som Gefle IF vill vara en förening där vi kan erbjuda alla som vill träna/tävla goda förutsättningar med fina arenor och duktiga tränare.


Om du som läser detta känner att du skulle vilja hjälpa till att utveckla eller stötta på annat sätt hör av dig. Ingen kan göra allting men alla kan göra någonting. Vi är en ideell förening som är beroende av att vi på något sätt hjälper till, det kan vara som funktionär, tränare eller kanske du är nyfiken på att vara med och arrangera en tävling. Maila intresse till kansliet@gefleif.se


Jag vill till sist passa på att önska er alla en skön sommar och hoppas att vi kan ses på Gunder Häggstadion.
Anna-Lena Pihl

F.d. spjutkastare

Ordförande i Gefle IF Friidrott
122 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page