top of page

Stort tack till alla helgens funktionärer!


Stor tack alla funktionärer!

Vi i tävlingsledningen vill tacka alla funktionärer i alla åldrar som har ställt upp i helgens Gavlehovspelen Indoor.

Utan er hjälp skulle vi inte kunna genomföra denna tävling. Att se alla er funktionärer tillsammans utföra era uppgifter och ert samarbete i Omegahallen i helgen på ett fantastiskt sätt trots att det för många var första gången glädjer oss stort. Det gör också inte bara vårt arbete lättare utan det gör också att vi känner oss så trygga med att tävlingar framöver också kommer att fungera.


Vi har också fått fin och god feedback från föräldrar och ledare från andra föreningar under helgen. Vi hade också ett toppresultat i antal deltagare både från föreningen och totalt sett. Vi hoppas alla ungdomar haft en bra helg med fina resultat och god gemenskap.


Vi tror också att klubbkänslan har lyft ett snäpp den här helgen och vi hoppas att många lärt känna några nya klubbmedlemmar också.


Som sagt ett stort tack från tävlingsledningen och vi hoppas ni har fått en positiv känsla av att vara funktionär under våra arrangemang.

Med vänlig hälsning Tävlingsledningen Gefle IF Friidrott

Tillsammans är vi -

GEFLE IF FRIIDROTT

130 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Stort tack!

1 Comment


Stina Jonsson
Stina Jonsson
Dec 09, 2019

Tack för att ni har fixat så bra med tävlingen från kansliets sida! Det flöt på bra och barnen i våran friidrottsgrupp fick en mycket bra upplevelse och av deras första riktiga tävling! /Stina

Like
bottom of page