top of page

Svar till kritiken mot livesändningen

Vi på Gefle IF Friidrott tycker först och främst att det är väldigt tråkigt att många av er som vill följa tävlingarna inte kan vara på plats. På grund av detta försökte vi få till en livesändning som kunde göra det tillgängligt att följa med under tävlingens gång. Tyvärr har vi inte möjligheten att bekosta en stor live-video produktion med flertalet kameror och personal som sköter utrustning och sändning. Därför har vi sänt via våran Facebook kanal med en kamera och en kameraman som följt med klassvis när de gått runt till de olika tävlingsområdena. På grund av detta har det inte varit en möjlighet för oss att filma alla deltagare.


Så som året utspelade sig har vi på Gefle IF Friidrott varit under en kritisk ekonomisk situation, då vi som många andra föreningar behövt ställa in större delen av våra arrangemang samt skära ner på vår budget. Vi har kämpat och gjort allt vi kan för att barnen ska få delta och genomföra i årets GD/GIF Olympiad trots de tider som råder.


Vi ber om ursäkt till alla er som känner sig missnöjda med vår live-video sändning. Att vissa av er inte fått se just ert barn tävla i år beror på att vi lagt störst vikt i barnens upplevelse. Livesändningen fick prioriteras mer som en bonus att få till.


Självklart tar vi emot och lyssnar på all kritik och feedback under evenemangets gång och kommer göra vårt yttersta för att förbättra live-video upplevelsen inför finaldagen.


Vi vill även passa på att tacka och lyfta de fantastiska funktionärerna, deltagarna och klassföräldrarna som på plats sett till att detta blev en fantastisk tävling och att alla barn hade en oförglömlig helg på 2020 års GD/GIF Olympiad.


Tack för er förståelse.

Gefle IF Friidrott


447 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Stort tack!

Comments


bottom of page