top of page

Välkommen till tränarmöte!

Välkomna till en digital tränarträff via zoom den 7 januari . Hoppas alla har haft en trevlig jul och ett gott nytt år. Innan vi gick på jul ledighet gick regeringen ut med nya restriktioner gällande träning för barn och ungdomar fram till och med den 24 januari. Den 22 dec gick Folklhälsomyndigheten ut med att smitt säker träning utomhus får fortsätta. Enligt friidrottens träningslära som används vid utbildning skall barn och ungdomar fram till 18 år lägga majoriteten av träningstiden på koordination och grundträning. I dessa åldrar ger koordination och grundträning ett minst lika bra resultat. Gefle IF Friidrott går på folkhälsomyndighetens linje och rekommenderar att vi i den mån det går bedriver träningen utomhus med fokus på grundträning. Mötet är till för att Informera och lyfta frågor kring träning framöver samt dela med sig utav erfarenheter. - Information om nuläget och från Gavlehov.

- Hur ser det ut för er grupp? Vi behöver få reda på om ni planerar att börja träna utomhus från v 2 - Hur lägger man upp träning ute?

- Hur tränar vi smitt säkert?

- Platser som är bra att bedriva träning vid? Kan du inte närvara vid den digitala tränarträffen den 7 jan men har frågor kring träning under den här perioden, är du välkommen att kontakta föreningschef Ann-Sofie Lundblad. OBS: Föreningschef Ann-Sofie Lundblad är korttidspermitterad, vilket kan fördröja svarstiden något.

Tid:18:30-20:00

Plats:Zoom

Mötes agenda: Träning under COVID19 restriktioner. Maila till ann-sofie.lundblad@gefleif.se om ni inte fått någon länk.

88 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page