top of page

Vi på kansliet vill önska er alla en riktigt God jul och ett Gott nytt år.

Uppdaterat: 19 dec. 2019

Det har varit ett riktigt bra år där det hänt väldigt mycket positivt i föreningen, vi har vuxit som förening med 150 nya aktiva, barn och ungdomar och ledare. Under detta år har tävlandet bland våra egna barn och ungdomar ökat och vi hade nu i december nytt rekord gällande egna tävlande under GavlehovSpelen vilket är fantastiskt roligt.


Våra elitaktiva har också varit ute och tävlat. Erik Martinsson vann åter Finnkampen och slog det 51 år gamla distriktsrekordet på 800 m. Louise Ekman tog en finalplats under U 23 EM och debuterade i Finnkampen. Från ungdomssidan måste vi nämna Thirachai Schröder som nu i december förbättrade klubbrekorden för P15 i tresteg med 13,37 och i höjd med hela 1,92.


Vi har under året arrangerat tränarutbildning och funktionärsutbildningar i egen regi. Bytt tränings- och tävlingskläder till vår nya samarbetspartner Craft. Vi har även under året arrangerat en rad tävlingar så som MiniMax, Vårruset, GD/GIF (med nyheten att vi hade invigningen på fredagen på Gavlevallen), GavlehovSpelen Indoor och, nytt för i år, ett Skol-DM inomhus. Men vi har även under detta år arrangerat ett stort mästerskap U 23 EM. Förutom det har vi haft flera lovaktiviteter, friidrottsskola och friidrottskul på lördagar som engagerat över 60 barn på lördagarna och där våra juniorer och ungdomar gjort ett fantastiskt jobb som ledare.

Nu ser vi fram emot ett nytt år med nya utmaningar, en fortsatt utvecklande idrottsverksamhet och att vi fortsätter vara lika bra arrangörer som tidigare gällande våra egna tävlingar.God Jul och Gott nytt år

Ann-sofie Lundblad

120 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page