top of page

En fantastisk Kraftmätningsfinal!
Övre raden från vänster: Ida Hättestrand, Anna Hillman, Vendela Eriksson och Ida Ågren.

Nedre raden från vänster: Ebba Holmström och Hedda Mossberg. Ella Östblom saknas på bilden


Om man ska sammanfatta helgen så är det med ett ord, fantastiskt!! 😃 6:a i Kraftmätningen!!

Mission completed 💪

Inför avslutande 800 m så låg vi på en 9:e plats och hur tjejerna levererade där är mer än vad man kunnat önska sig! Hör på det här.

Först ut av våra tjejer var Anna och Ida Hättestrand. Ida öppnade hårt och gjorde precis enligt planen. Anna tog position där bakom och hängde med i tempot. Med 200 m kvar tryckte Anna till ordentligt och vann heatet på ett jättepers med 2.32.91 och Ida tokpersade hon också med 2.34.88 💪💪 Galet bra av de två!

Då kommer vi till a-heatet i våran pool och där öppnade Ella och Ebba stenhårt och skakade av sig övriga konkurrenter. Hilja öppnade lite mer avvaktande men var bestämd på bortre lång där hon tog position och sprang på riktigt bra därefter!

På sista 200 tryckte Ebba på otroligt och vann på fantastiska 2.23.61, vilket var en rejäl kross av perset 😃 Ella var 2:a med 2.26.81 och då ska man komma ihåg att Ella sprang 600 m på GD/GIF igår dessutom! Pers blev det för Hilja med 2.32.30, hennes bästa lopp helt klart!!


Nu till det mest otroliga. Vi blev 2:a av alla lagen på 800 m!! Slagna endast av Hässelby som slog oss med ynka 6 poäng totalt. Annars hade vi varit 5:a. I det stora hela en helt sanslös prestation av våra tjejer som blev 6:a.

👏👏👏

/ Filip Almgren


147 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page