top of page

Fina resultat och placeringar

I år låg SM tävlingarna väldigt tidigt, redan helgen 28–30 juni i Uddevalla. Vi hade tre aktiva som åkte ner, Louise Ekman, Madeleine Nilsson och Jimmy Öhman.

Louise Ekman tog hem ett brons i höjd med resultatet 1.85, ett säsongsbästa. Madeleine Nilsson slutade på en sjunde plats. Jimmy Öhman kvalificerade sig till finalen på 1500 m och slutade på en fin femte plats i finalen.


Den här helgen har vi 21 aktiva som är och tävlar på Världsungdomsspelen i Göteborg och det har varit många fina resultat och placeringar.

På fredagen kvalificerade sig Oliver Tidlund P15 i längd med resultatet 5.85 och i finalen blev det en fin sjätte plats av femton deltagare med resultatet 6.09. Ella Östblom gjorde ett fantastiskt lopp på 400 m häck och tog hem silvret med ett personbästa 63.79 i F17. Nejla Numanovic och Liv Schuisky F15 tävlade också på fredagen i kula och längd.  Wilma Gunnarsson sprang in på en fjärde plats på 800 m i B-finalen. I F12 sprang Ebba Eriksson in på en andra plats på 600 m med ett personbästa på 1.45.14 i A-finalen.

På lördagen kastade Milton Wiklund P17 slägga och tog hem bronset med resultatet 57.09 ett personbästa. Elvin Rahm tävlade under lördagen i höjd och tog där hem guldet en fin första plats med ett personbästa på 1.86 utomhus. I slägga kastade Linnéa Alneroth slägga i F17 och slutade på en trettonde plats av 34 deltagare. I F15 kastade Nejla numanovic slägga och slutade på en fin sjätte plats av 32 deltagare.

Idag avslutas tävlingarna i Göteborg och Elvin Rahm har under söndagen även tagit gult i tresteg i P17 med resultatet 14.23.


Just nu ligger Gefle IF på en jättefin elfte plats av hela 155 föreningar som är på plats och tävlar. Det är jätteroligt att se så fina insatser från våra aktiva.


43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page