top of page

I dag kom guldet!

Det var Rasmus Berg som i tresteg tog hem guldet i IUSM 17 i Skellefteå med ett överlägset resultat på 13.59 och ett personbästa. Stort grattis. Två timmar senare står han redo att hoppa höjd och gör där en fantastiskt tävling när han återigen persar med sina 1.86 och slutar tävlingen med att ta hem en bronsmedalj. Inte nog med det. Rasmus inledde IUSM-17 med att hoppa längd på lördagen och även där satte han inte mindre än två personbästa under samma tävling med sina 6.49.

Bild: Rasmus Berg


Linnea startade IUSM med ett PB i försöksheatet på 60 m med 8.32 men det krävdes 7.98 för att ta sig till final. Linnea hoppade sedan tresteg där hon slutade på en sjätte plats med sina 10.74.

På söndagen stötte Adam kula som slutade med en sjätteplats på 12.26.

Måns sprang försöken på 60 m under söndagen och satte direkt ett personbästa med sina 7.24. Detta efter att loppet fick kallas tillbaka och springas om. Måns tog sig ändå till finalen där han sprang på tiden 7.34.
Bild: Måns CyrénBild: Linnén VillskogTyvärr kunde varken Alva eller Viggo vara med på grund av sjukdom. Vi ser fram emot att följa er under kommande tävlingar.

53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page