top of page

INFORMATION OM COVID-19

Uppdaterat: 19 nov. 2020

Den 16 november tillämpades lokala restriktioner för region Gävleborg gällande situationen med Covid-19. Styrelsen har träffats. Med anledning av den ökade smittspridningen och utökade rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Region Gävleborg har styrelsen valt att anpassa föreningsverksamheten utifrån dom nya lokala restriktionerna.


Gefle IF Friidrott kommer att följa Folkhälsomyndighetens och region Gävleborgs rekommendationer vilket innebär för: Idrottsverksamheten (i Omegahallen och gymlokalen) - Träning i Omeghallen och i föreningens gym är endast tillåten för personer födda 2005 och senare, samt yrkesutövande idrottare. Läs mer om kriterierna för att räknas som yrkesutövande idrottare på svenska friidrottsförbundets hemsida. Önskar gruppen att inte fortsätta bedriva träning under rådande omständigheter tar man kontakt med Gefle IFs föreningschef Vi påminner om vikten av att:

- Vid uppvisande av minsta symtom stannar man hemma från träningen tills att man är symtomfri i 48h. - Vi tvättar händerna före och efter träning.

- Vi uppmanar till att hålla avstånd.

- Dela inte redskap alt. tvätta redskap noga mellan användning

- Insjuknar man under en friidrottsaktivitet ska man gå hem direkt. 

- Föräldrar som inte är tränare/ledare tillåts inte att vistas i eller i anslutning till Omega hallen.

Gefle IF Friidrott kommer att informera via Instagram och hemsidan.

Var rädd om varandra – tillsammans håller vi i och håller ut!


Med vänlig hälsning

Styrelsen Gefle IF Friidrott

Genom föreningschef Ann-Sofi Lundblad

221 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Stort tack!

댓글


bottom of page