top of page

Nya direktiv

Antalet patienter med covid-19 som vårdas på sjukhus i länet fortsätter att öka. Trycket på vård och omsorg är högt. Gävle kommun tillsammans med länets övriga kommuner har därför, på initiativ av Länsstyrelsen Gävleborg och Region Gävleborg, kommit överens om att inte tillåta föreningsverksamhet för personer födda 2004 och tidigare på de kommunala badhusen och idrottsanläggningarna.

Kommunala badhus och idrottsanläggningar hålls fortsatt stängda för allmänheten. Föreningsverksamhet för barn och unga (födda 2005 eller senare) samt yrkesmässig idrott får fortsatt boka tider i Gävles idrottsanläggningar och badhus förutsatt att de allmänna råden efterföljs.


Överenskommelsen trädde i kraft 15 december 2020 och gäller fram till och med 17 januari 2021.Mer information om Gävle kommuns idrottsanläggningar och riktlinjer hittar ni på www.gavle.se.

Läs mer om Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd i sin helhet på www.folkhalsomyndigheten.seArenan stängd 24-26/12, 31/12 samt 1/1 2021. 6/1 har vi öppet som vanligt.


Det innebär att vi inte har arenan öppen alls dessa dagar och att det inte är möjligt att boka dessa dagar eller träna i Omegahallen för en elitaktiv.


Håll i och håll ut - Tillsammans hjälps vi åt!

Livsmiljö Gävle, avdelning Fritid

86 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Stort tack!

Comments


bottom of page