• ann-sofielundblad

Nya direktiv

Förändrad tillgång till Gävle kommuns idrottsanläggningar och badhus

Antalet patienter med covid-19 som vårdas på sjukhus i länet fortsätter att öka. Trycket på vård och omsorg är högt. Gävle kommun tillsammans med länets övriga kommuner har därför, på initiativ av Länsstyrelsen Gävleborg och Region Gävleborg, kommit överens om att inte tillåta föreningsverksamhet för personer födda 2004 och tidigare på de kommunala badhusen och idrottsanläggningarna.

Kommunala badhus och idrottsanläggningar hålls fortsatt stängda för allmänheten. Föreningsverksamhet för barn och unga (födda 2005 eller senare) samt yrkesmässig idrott får fortsatt boka tider i Gävles idrottsanläggningar och badhus förutsatt att de allmänna råden efterföljs.


Överenskommelsen trädde i kraft 15 december 2020 och gäller fram till och med 17 januari 2021.Mer information om Gävle kommuns idrottsanläggningar och riktlinjer hittar ni på www.gavle.se.

Läs mer om Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd i sin helhet på www.folkhalsomyndigheten.seArenan stängd 24-26/12, 31/12 samt 1/1 2021. 6/1 har vi öppet som vanligt.


Det innebär att vi inte har arenan öppen alls dessa dagar och att det inte är möjligt att boka dessa dagar eller träna i Omegahallen för en elitaktiv.


Håll i och håll ut - Tillsammans hjälps vi åt!

Livsmiljö Gävle, avdelning Fritid

81 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkommen till tränarmöte!

Välkomna till en digital tränarträff via zoom den 7 januari . Hoppas alla har haft en trevlig jul och ett gott nytt år. Innan vi gick på jul ledighet gick regeringen ut med nya restriktioner gällande

Gavlehovshallen stänger helt

I går beslutade Gävle Kommun att stänga Gavlehov även för barn och ungdomsverksamhet. Hallen kommer att vara stängd fram till den 24 januari i ett första läge. Det naturligtvis ett jättetråkigt besked

© Gefle IF Friidrottsförening

  • Gefle IF Friidrott | Instagram
  • Gefle IF Friidrott | Facebook