top of page

Veteranerna satsar tillsammans!

Uppdaterat: 6 nov. 2019

Det har varit på gång ett tag. Vi i Gefle IF har duktiga veteraner som håller sig i både svensk och internationell elitklass. Vi har också flera som tränar för sitt eget välbefinnandes skull. Hittills har de tränat på egen hand eller i informella grupper.

Men - nu blir det mer av gemenskap. I tisdags samlades 14 av veteranerna till en träff i Gavlehov. Det var många skratt och även kloka förslag. Föreningschef Ann-Sofie Lundblad antecknade för fullt och var nöjd efteråt:

-Det känns väldigt bra, menade Ann-Sofie. -Alla är konstruktiva och vill utveckla både sig själva och GIF. Det känns som en win-win situation för alla.
Deltagarna vid Veteranträffen. Bakre raden fr v Stefan Alneroth, Fredrik Persson, Pentti Kuusisto, Stefan Fougman, Keith Johansson, Jan Westlin. Anders Larsson, Lennart Alneroth, Robert Alneroth och Leif Karlsson.

Främre raden fr v: Jimmy Nordin, Lotta Fougman, Maria Westlin och P-G Berglund.

Vad kom man då fram till? Jo, bland annat:

*Skapa en flik för veteraner på GIF:s hemsida

*Två gånger per vecka siktar veteranerna på gemensamma träningar nämligen lördagar kl 13.00 och tisdagar kl 19.00. Tiderna gäller tills vidare och skall utvärderas fortlöpande.

*Vid tävlingar skall vi sträva efter samordning av resor.

*Veteraner skall kunna delta utom tävlan vid Gavlehovsspelen.

*Gästrikland samkör även 2020 Inne-DM med Hälsingland för seniorer, ungdom och veteraner. Vi tävlar i Bollnäs den 11 januari. Undantag är kula och vikt som körs i Gavlehov den 12 januari.

*Genomföra VDM i samband med seniorernas DM utomhus sommaren 2020.


263 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page