top of page
logga.png

Topp & Talang sponsor

Sponsra vårt topp och talang program. Få en signerad sponsortavla och en unik chans att lära känna våra elit aktiva på en helt ny nivå.

50/50 sponsring fungerar så att 50% av den sponsrade summan går direkt till den valda idrottarens ekonomi och 50% delas upp till resterande idrottares ekonomi via klubben. Den ekonomin används till träningsläger, utrustning och annat nödvändigt material relaterat till idrottarens behov för att uppnå sin högsta potential. 

50/50 sponsor 

5 000 :-
Signerad tavla med ram. (levereras av vald idrottare)

10 000 :-
Signerad tavla med ram. (levereras av vald idrottare)

15 000 :-
-Signerad tavla med ram. (levereras av vald idrottare)
-Ett tillfälle att boka idrottaren till ett privat företags event. Idrottaren går att använda till privata träningspass, föreläsningar, deltagande av aktiviteter under event. 


20 000 :-
-Signerad tavla med ram. (levereras av vald idrottare)
-Två tillfällen att boka idrottaren till ett privat företags event. Idrottaren går att använda till privata träningspass, föreläsningar, deltagande av aktiviteter under event. 

30 000 :-
-Signerad tavla med ram. (levereras av vald idrottare)
-Två tillfällen att boka idrottaren till ett privat företags event. Idrottaren går att använda till privata träningspass, föreläsningar, deltagande av aktiviteter under event. 
- Finnkampsresa för två där ni får vara med och titta när er valda idrottare tävlar om han/hon deltar på finnkampen under sponsor-årets gång. (värde 5000 kr).


För sponsring över 30 000 kr kommer sponsor tillsammans med aktiv idrottare och förening på bästa möjliga alternativ.

OBS! Alla sponsorpaketen över 10 000 :- går att diskutera möjliga ändringar, men måste då diskuteras och samtyckas med och av idrottaren. 


 

bottom of page